Werving en selectie plus
Herman Beuker

Herman Beuker

Vanuit de visie dat leren een middel is om met situaties en met anderen om te gaan heb ik twee methodieken ontwikkeld die daaraan kunnen bijdragen. 

  1. Het Gedachten Analyse Programma. Situaties roepen gedachten op en die bepalen de reactie. Met deze methodiek wordt zichtbaar hoe en met welke gedachten dit gebeurt en vooral hoe je hier meer invloed op kan krijgen.
  2. Zes paar kernbehoeften en de website werving en selectie plus. Deze methodiek geeft de mogelijkheid om vanuit de eigen kernbehoeften die bij anderen te kunnen herkennen en daarmee de verschillen tussen mensen te kunnen overbruggen. Het bestaat uit een persoonlijk behoeftenprofiel met een handleiding. Voor het vergelijken met de behoeften die een functie vraagt is er een functieprofiel beschikbaar.

Omdat ik geen ervaringsdeskundige ben op het gebied van het in de markt zetten ben ik op zoek naar een partij die dit interessant vindt en mogelijkheden heeft om hier iets mee te doen. Deze site is daar ook voor beschikbaar. Ondersteuning is mogelijk.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een of meer toegangscodes aan. info@schoolvoorpraktischemenskunde.nl Bellen kan ook Herman Beuker 0648273315.